Ben je op zoek naar kinderopvang in Maldegem?

12
feb
2024

Maldegemse ouders die op zoek zijn naar kinderopvang, kunnen voortaan via opvang.vlaanderen/maldegem een aanvraag voor kinderopvang indienen en opvolgen. Het nieuwe online platform bundelt alle opvanginitiatieven in Maldegem, waardoor de zoektocht naar kinderopvang makkelijker wordt. Om dit te vieren, organiseren we komende weken een leuke winactie voor (ouders van) onze allerkleinsten!

Alle vragen en antwoorden op een centrale plaats

Opvang.vlaanderen/maldegem biedt een digitaal overzicht van alle kinderopvanginitiatieven voor kinderen van 0 tot 3 jaar in en rond Maldegem. Ouders vinden gedetailleerde informatie over de soorten opvang, de kosten, openingstijden en beschikbare plaatsen per opvang. Het platform is een handige tool voor zowel ouders als voor kinderopvanginitiatieven zelf. Als ouder kan je je gratis registeren op het platform en je aanvraag indienen bij je gewenste kinderopvang. Een overzichtelijk dashboard maakt het mogelijk om je aanvraag eenvoudig op te volgen. De kinderopvanginitiatieven bieden informatie over beschikbaarheid en nodigen je uit voor een persoonlijk gesprek.

Ga naar het lokaal loket kinderopvang

Opvangplaatsen in Maldegem in kaart brengen

Kinderopvang zoeken kan vandaag de dag een moeilijke opdracht zijn. Het aanbod is niet altijd even duidelijk, de registratieprocedures zijn soms ingewikkeld, en de wachtlijsten zijn helaas soms lang.

Het platform van Opvang Vlaanderen zal het lokaal bestuur helpen om de vraag naar opvang beter in kaart te brengen. Deze gegevens zijn cruciaal voor het vormen van een kinderopvangbeleid dat aansluit bij de noden van de Maldegemse gezinnen.

Aanvraag indienen

Ga naar www.opvang.vlaanderen/maldegem om de zoektocht naar kinderopvang te starten. Maak een ouderaccount aan en dien een aanvraag in bij een opvang naar keuze. 

Heb je hulp nodig bij je aanvraag of wil je graag persoonlijk advies? Huis van het Kind Maldegem helpt je graag verder.

Winactie – Zoek de eend!

Om deze mooie samenwerking te vieren, lanceren we komende weken een leuke winactie. Drie weken lang verstoppen we elke week een opblaasbare eend op een mooie locatie in Maldegem. We delen tips via het Vrij Maldegem en de facebookpagina Huis van het Kind Maldegem. Wie onze eend als eerste vindt, wint een mooie prijs ter waarde van € 100!

De eerste tip van de eend kan je hieronder ontcijferen. Houd de facebookpagina van Huis van het Kind Maldegem in de gaten voor meer tips en wie weet win jij een prachtig ballenbad voor je kleintje! Klik hier voor meer info over de winactie

Contact