Gemeenteraadscommissies

De gemeenteraadscommissies hebben als taak het voorbereiden van de besprekingen in de gemeenteraadszittingen, het verlenen van advies en het formuleren van voorstellen over de wijze waarop vorm wordt gegeven aan de inspraak van de bevolking telkens als dat voor de beleidsvoering wenselijk wordt geacht.

De eerstvolgende gemeenteraadscommissie gaat door op maandag 25 oktober 2021 om 19.30 uur in de raadzaal in het gemeentehuis.

Vanwege het coronavirus is het aanbevolen een mondmasker te dragen wanneer de afstandsregel van 1,5 meter niet kan gehandhaafd worden. Tevens zal handontsmetting voorzien worden aan de ingang van de raadzaal.

De vergaderingen kunnen live (audio) gevolgd worden via de gemeentelijke website.  Via onderstaande link kunt u doorklikken naar de gewenste vergadering (kiezen op naam en datum): http://www.maldegem.be/gemeenteraadlive

Agenda

Wil je graag de agenda's van de gemeenteraadscommissie in je mailbox ontvangen, schrijf je dan hier in op de nieuwsbrief. Van zodra je geregistreerd bent ontvang je de eerstvolgende agenda in je mailbox. 

Audiovisuele verslagen gemeenteraadscommissie

Beluister of bekijk de verslagen hier

Contact