jeugd

Grabbelpas

Grabbelpas is... 

Grabbelpas is dé sleutel tot onvergetelijke ervaringen voor onze jongste inwoners. Het is een uniek programma boordevol boeiende activiteiten, spannende workshops en leuke uitstapjes, speciaal ontworpen om de nieuwsgierigheid en creativiteit van onze kinderen te prikkelen.

Voor Wie?
Grabbelpas is voor alle kinderen tussen 6 en 12 jaar oud. Het programma is ontworpen om aan te sluiten bij verschillende interesses en vaardigheden, waardoor ieder kind zijn eigen unieke avontuur kan beleven.

Inschrijven

Je kan je op verschillende manieren inschrijven:

In de vrijetijdsbrochure staat telkens de exacte info, inschrijvingsdata en -tijdstippen. Alle info is eveneens te vinden via de webshop van Maldegem.

Aanbod krokusvakantie

Aanbod Paasvakantie

UiTPAS

UiTPAS Maldegem

UiTPAS Maldegem is een spaar- en voordeelkaart voor zowel sport-, cultuur- als jeugdactiviteiten, voor iedereen! Met je UiTPAS spaar je bij elke deelname aan een vrijetijdsactiviteit punten, en zo dus ook bij een Grabbelpasactiviteit! 

Een deelname aan een Grabbelpasactiviteit = 1 gespaard punt op je UiTPAS!

Dit punt kan je sparen door je UiTPAS mee te nemen naar de Grabbelpasactiviteit en ter plaatse te scannen.
LET OP: Punten worden enkel toegekend op de Grabbelpasactiviteit zelf, niet achteraf. Vergeet je UiTPAS dus niet mee te nemen! 

Meer info over de UiTPAS vind je hier.

UiTPAS met kansentarief

Wie recht heeft op een UiTPAS met kansentarief heeft naast het sparen van punten, ook recht op 80% korting op alle activiteiten aangeduid met het UiTPASlogo. Via uitpas-kansentarief ontdek je of je recht hebt op een UiTPAS met kansentarief. Je bent ook welkom in het Sociaal Huis, Mevr. Courtmanslaan 92 voor meer informatie.

LET OP: Mensen met een UiTPAS met kansentarief die willen inschrijven voor activiteiten kunnen dit niet online! Dit kan enkel door vanaf de inschrijfdatum (staat vermeld in de vrijetijdsbrochure) te mailen naar uitpas@maldegem.be of telefonisch op het nummer 050 72 89 70. Hierbij zijn volgende gegevens noodzakelijk:

  • De naam, adres en geboortedatum van je kind
  • De gewenste activiteiten
  • Het nummer op de UiTPAS van je kind

Nadien ontvang je een bevestigingsmail met factuur en inschrijfbewijs.

Contact