sport_menu3.jpg

Mountainbikeroute KAM

De KAM (Kleit - Adegem - Maldegem) Mountainbikeroute is de langste mountainbikeroute in Oost–Vlaanderen en maakt deel uit van het mountainbikenetwerk Meetjesland. De KAM Mountainbikeroute is een permanente route die uit drie lussen bestaat:

 • Groene lus Maldegem: startpunt Sporthal MEOS, 31,5 km
 • Rode lus Adegem: startpunt CC Den Hoogen Pad, 25 km
 • Blauwe lus Kleit: startpunt Sporthal De Berken, 15,3 km

De mountainbikeroute is het hele jaar door bewegwijzerd met groene pijlen (lus Maldegem), blauwe pijlen (lus Kleit) en rode pijlen (lus Adegem). Voor €2 kan je een stafkaart kopen bij de Sportdienst.

De KAM–route werd mogelijk gemaakt met de steun van de Provincie Oost–Vlaanderen, Bloso. De peters van de route zijn Ronny De Meyere, Elie Haegeman, Noël De Rycke en Daniel Demeyer.

Netwerk Meetjesland

Mountainbikenetwerk Meetjesland bestaat uit zes permanente mountainbikeroutes: Evergem (26 km), Knesselare (33 km), Lovendegem (45 km), Maldegem (71 km), Sint–Laureins (36 km) en Zomergem (38 km). De routes zijn met elkaar verbonden via rechtstreekse verbindingen of connectieroutes.

VTT

Voor de organisatie van éénmalige VTT’s is er een regelgeving van toepassing. Neem hiervoor contact op met de Sportdienst.

Contact

 • Sportdienst

  Sporthal MEOS

  Bloemestraat 36D , 9990 Maldegem

  Openingsuren

  • Vandaag open van 08.30 tot 12.00 uur, van 14.00 tot 16.00 uur
  • Morgen open van 08.30 tot 12.00 uur, van 14.00 tot 16.00 uur
  Alle openingsuren