Openingsuren politie-onthaal in het gemeentehuis breiden uit

11
jan
2024

De politiezones van Aalter en Maldegem werken sinds 1 januari 2024 samen in één politiezone Aalter/Maldegem. Lokaal Bestuur Maldegem vindt het belangrijk dat onze inwoners in Maldegem terecht kunnen voor een aangifte of melding bij de politie.

Politie-onthaal op afspraak

Als je een aangifte of melding wil doen bij de politie, moet je hiervoor op voorhand een afspraak maken via www.politie.be/5914, via tel. 09 325 2300 of via PZ.AalterMaldegem@police.belgium.eu. De openingsuren zijn van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en van 13.30 tot 17.00 uur. Op donderdag is het politie-onthaal open tot 18.30 uur.

Klik hier om een afspraak te maken 

Een afspraak maken in het politiecommissariaat in de Industrielaan is niet meer mogelijk.

Politiezorg op maat

Om snel hulp en bijstand te kunnen bieden, zijn er voortdurend patrouilles op de baan. We willen benadrukken dat de fusie van de politiezones geen invloed heeft op de aanrijtijden, de tijd die hulpverleners nodig hebben om op de plaats van een melding te komen.

Daarnaast blijft de politiezone Aalter/Maldegem steeds inzetten op de wijkwerking. Het grondgebied van de nieuwe zone werd ingedeeld in 7 geografische gebieden en 19 wijken. Per wijk staat één wijkinspecteur klaar voor de bewoners. Via de website van de politie, www.politie.be/5914/contact/je-wijk, kan je de wijken en hun wijkinspecteurs raadplegen.

Vragen of inlichtingen

Voor vragen en/of inlichtingen kan je de medewerkers van de politie steeds bereiken via tel. 09 325 2300 of via PZ.AalterMaldegem@police.belgium.eu. Voor dringende politiehulp, bel je het noodnummer 101.