Sint-Annazwembad enkele maanden gesloten voor renovatiewerken

29
mrt
2024

Het Sint-Annazwembad zal vanaf maandag 29 april enkele maanden sluiten. Tijdens die periode krijgt het zwembad een grondige renovatie. De renovatiewerken zijn absoluut nodig om zwemmen in het bad de komende jaren mogelijk te maken. 

De werken zullen naar schatting 4 maand duren, we hopen onze zwembadbezoekers opnieuw te kunnen verwelkomen vanaf het nieuwe schooljaar.

Ons Maldegems zwembad is dringend aan renovatie toe. Tijdens de sluiting zullen we het dak en het plafond aanpakken en de tegels rond de baden vernieuwen. Bovendien wordt de waterbehandelingsinstallatie volledig aangepast aan de hedendaagse noden.

We hebben bewust gekozen om deze grote renovatie tijdens de zomermaanden uit te voeren, omdat het aantal zwembadbezoekers tijdens die periode traditioneel het laagst ligt. In de zomer wordt ook geen schoolzwemmen, zwemlessen en clubzwemmen georganiseerd, waardoor we de impact op deze gebruikers tot een minimum kunnen beperken. De reeds aangekochte zwemabonnementen zullen verlengd worden met de periode van sluiting. De reeds aangekochte zwemabonnementen zullen verlengd worden met de periode van sluiting. 

Update 13 juni 2024

De werken verlopen vlot. We hopen onze zwembadbezoekers in september opnieuw te kunnen verwelkomen voor een frisse duik! 

Contact