sport

Sportverzekering

Behoor jij tot de inwoners van Maldegem die wel eens gaat sporten om je conditie te onderhouden? Dat hoeft niet persé bij een sportclub. Meer en meer mensen sporten wanneer het hen uitkomt. Lekker praktisch.

Maar wat als je over je grens gaat? Alleen sporten heeft z’n voordelen, maar de juiste begeleiding ontbreekt soms. En dan zit een ongeluk in een klein hoekje. Als gemeente die een fitte en gezonde levensstijl hoog in het vaandel draagt, bieden we je samen met Zeker Sporten en het Vlaams Instituut voor Sportbeheer en Recreatiebeleid een snelle en complete oplossing.

Wie nu start met een sportpakket van Zeker Sporten, krijgt vanaf vandaag deskundig sportadvies, fitte tips én een bijhorende sportverzekering. Of je nu alleen sport of met het hele gezin, je geniet van alle voordelen en een gerust gevoel want zowel de gezamenlijke als afzonderlijke sportactiviteiten zijn 100% verzekerd. 

Benieuwd naar de voordelen?

  • We hebben pakketten voor jou, maar met het gezinspakket sporten ook je partner en kinderen veilig.
  • Je bent verzekerd voor wandelen, joggen, fietsen, rolschaatsen, zwemmen, fitness & yoga.
  • De Zeker Sporten-pakketten gelden 7d/7d, 24u/24u en overal ter wereld.
  • Je krijgt regelmatig online sportadvies.
  • Bovendien geniet je ook van voordelen zoals een cadeaubon van Decathlon en (gedeeltelijke) terugbetaling door je mutualiteit.
  • Tot 100% van het RIZIV-tarief terugbetaald.

Interesse om veilig te sporten wanneer het jou past?

Surf naar www.zekersporten.be/maldegem en sluit vandaag nog jouw sportpakket af. 

Contact