Vergaderingen OCMW-raad

De eerstvolgende OCMW-raad gaat door op 30 september 2021 om 19.30 uur (aansluitend aan de gemeenteraad) in de K-ba, Mevr. Courtmanslaan 82 (ingang via achterzijde).

Het publieksaantal wordt beperkt tot maximum 30 personen en er wordt gevraagd social distancing te respecteren.

De vergaderingen kunnen vanaf 19.30 uur live (audio) gevolgd kunnen worden via de gemeentelijke website. Via onderstaande link kunt u doorklikken naar de gewenste vergadering (kiezen op naam en datum): http://www.maldegem.be/gemeenteraadlive 

Behoudens onverwachte wijzigingen, gaan de volgende vergaderingen van de OCMW-raad door op: 

  • donderdag 30 september 2021
  • donderdag 28 oktober 2021
  • donderdag 25 november 2021
  • donderdag 16 december 2021

telkens aansluitend aan (of tijdens een schorsing van) het openbaar gedeelte van de gemeenteraadszitting.

De agenda, besluitenlijst en notulen van de voorbije vergaderingen van de OCMW-raad kan je raadplegen via meeting.burger via onderstaande knop. 

Raadpleeg de agenda, besluitenlijst en notulen van de OCMW-raad hier

Het audioverslag van de raad voor maatschappelijk welzijn vind je onderaan deze pagina bij externe websites. Door een technisch defect aan de micro's kon van de OCMW-raad van 29 januari 2020 geen audio-opname gemaakt worden. Het werd daarom vervangen door een schriftelijk zittingsverslag, dat onderaan deze pagina bij de documenten gepubliceerd werd.

Eveneens door technische moelijkheden. mislukte de opname van de raad voor maatschappelijk welzijn van 29 april 2020 die via het digitaal platform doorgaat. De opname werd daarom vervangen door een schriftelijk zittingsverslag, dat onderaan deze pagina bij de documenten gepubliceerd werd.

In afwachting van de goedkeuring van de notulen van de vorige zitting, wordt de persnota van de OCMW-raad gepubliceerd onderaan deze pagina, bij de documenten.

Contact