Vrij Maldegem

In het weekblad "Vrij Maldegem" vind je enerzijds redactioneel nieuws vanuit Maldegem, maar ook de gemeentelijke M-krant. De M-krant bundelt al het gemeentelijk nieuws op vier pagina's binnenin het Vrij Maldegem. 

Blader hier in de online edities van het Vrij Maldegem

Vrij Maldegem valt sinds januari 2021 gratis bij de inwoners in Maldegem in de brievenbus. 

Publicatie in het Vrij Maldegem

Voor vragen in verband met publicatie van artikels, advertenties en andere items kan je rechtstreeks contact op te nemen met drukkerij Van Hoestenberghe via

Ontving je geen Vrij Maldegem?

Woon je in Maldegem, maar heb je op vrijdagnamiddag nog geen Vrij Maldegem in je brievenbus ontvangen? Laat het ons weten via onderstaand meldingsformulier:

Ga naar het meldingsformulier *

*Opgelet: De eerste week van januari, de laatste drie weken van juli en de laatste week van december wordt geen Vrij Maldegem gedrukt en zal je geen krant in je brievenbus ontvangen. 

Richtlijnen voor een goed zichtbare en bereikbare brievenbus

Mogelijks ontvang je geen Vrij Maldegem, omdat je brievenbus mogelijks moeilijk toegankelijk is voor onze bedelers. Zorg er daarom steeds voor dat je brievenbus goed zichtbaar is en aan onderstaande richtlijnen voldoet:

  • Je brievenbus staat aan de grens van de openbare weg.
  • De toegang tot de brievenbus is vrij en zonder gevaar. 
  • Je brievenbus is voldoende groot (de opening is minstens 23 cm breed en 3 cm hoog) en de opening bevindt zich op een hoogte tussen 70 tot 170 cm. 
  • Je huisnummer (en busnummer) is leesbaar vanop de plaats waar de brievenbus zich bevindt.

 

Contact