Fase 3 werken in de Sint-Barbarastraat - Vliegplein – Blekkersgat gaat van start vanaf 15 mei

8
mei
2024

In het kader van de transformatie van het bedrijvenpark zijn er momenteel werken aan de gang in de Sint-Barbarastraat, Industrielaan, Vliegplein en Blekkersgat. Vanaf woensdag 15 mei gaat er een nieuwe fase van start. De werken in het Vliegplein schuiven op naar de zone tussen het zuidelijk deel van de Rootweg en de Nijverheidslaan. Het einde van deze fase is voorzien in augustus 2024 onder voorbehoud van gunstige werk- en weersomstandigheden.

Tijdens deze werken van het Strategisch Plan Afvalwater Maldegem (REN09-D: Sint-Barbarastraat - Vliegplein – Blekkersgat) zijn volgende verkeersmaatregelen van kracht.

  • De Sint-Barbarastraat vanaf de N9 wordt opengesteld voor alle verkeer, met uitzondering van het kruispunt Sint-Barbarastraat/Oude Gentweg/Industrielaan/Vliegplein welke nog werfzone blijft. Doorgaand verkeer van de Sint-Barbarastraat naar het bedrijventerrein en omgekeerd is niet toegestaan.
  • Het Vliegplein is onderbroken van nr. 44 tot en met het kruispunt met de Nijverheidslaan.
  • Enkel plaatselijk verkeer kan zich in het zuidelijke deel van de Rootweg begeven.
  • Blekkersgat blijft onderbroken voor verkeer tussen Krommewege en Kallestraat.
  • Verkeer komend van de N44 kan het industrieterrein bereiken via het tijdelijk kruispunt N44 – Industrielaan tot 21 mei.
  • Verkeer komend van de N9 kan het industrieterrein bereiken via de Roterij, noordelijk deel Rootweg, Vliegplein, Industrielaan.

Alle info over de werken in de Sint-Barbarastraat, Vliegplein en Blekkersgat (REN09-D) en de werken aan het kruispunt N44 – Krommewege (REN09-Fase 1) kan je terugvinden via onderstaande link.

Contact