Vergaderingen gemeenteraad

De eerstvolgende gemeenteraadszitting gaat door op donderdag 28 september 2023 om 19.30 uur in de raadzaal in het gemeentehuis.

De vergaderingen zijn openbaar en kunnen bijgewoond worden in de raadzaal of kunnen live audio gevolgd worden via de gemeentelijke website.  Via onderstaande link kunt u doorklikken naar de gewenste vergadering (kiezen op naam en datum): http://www.maldegem.be/gemeenteraadlive

Behoudens onverwachte wijzigingen, gaan de volgende vergaderingen door op: 

  • donderdag 26 oktober 2023
  • donderdag 23 november 2023
  • donderdag 21 december 2023

De agenda, besluitenlijst en notulen van de voorbije vergaderingen van de gemeenteraad kan je raadplegen via meeting.burger via onderstaande knop. 

Raadpleeg de agenda, besluitenlijst en notulen van de gemeenteraad hier

Het audioverslag van de gemeenteraad vind je onderaan deze pagina bij externe websites. Door een technisch defect aan de micro's kon van de gemeenteraadszitting van 29 januari 2020 geen audio-opname gemaakt worden. Het werd daarom vervangen door een schriftelijk zittingsverslag, dat onderaan deze pagina bij de documenten gepubliceerd werd.

Eveneens door technische moelijkheden. mislukte de opame van de gemeenteraadszitting van 29 april 2020 die via het digitaal platform doorgaan. Door de algemeen directeur werd daarom een schriftelijk verslag gemaakt van de zitting. Dit verslag zal eveneens gepubliceerd worden bij de documenten onderaan deze pagina.

In afwachting van de goedkeuring van de notulen van de vorige zitting, wordt de persnota van de gemeenteraad gepubliceerd onderaan deze pagina, bij de documenten.

De verslagen van de gemeenteraad van 2013 tot 2018 vind je hier. 

Contact