151005_jeugd.jpg

Jeugdhuis Maldegem

Jeugdhuis Maldegem

Het jeugdhuis is een ontmoetingsplaats waar iedereen welkom is. Vooral jongeren kunnen er terecht voor ontmoeting, sport, spel, recreatie, …

Wij organiseren voor en door de jongeren zelf! Het aanbod van de activiteiten zal dus grotendeels meebepaald worden door de jongeren en bezoekers zelf. Wij willen een plaats zijn waar ieder individu zichzelf kan zijn en zich goed voelt in de groep.

 

Tienerwerking 

Wil je chillen met je vrienden of ga je liever de uitdaging aan op een opblaasbare boxring? Het kan allemaal op de tienerwerking. De tienerwerking staat garant voor een namiddag vol plezier. Alle jeugd uit Maldegem is welkom! 

Heb je toffe ideeën voor de tienerwerking? Laat het maar weten!
De planning voor de zomervakantie staat al op punt. 

Tienerwerking augustus

  •  05.08.2020: tote bag pimpen 
  •  12.08.2020: casino namiddag 
  •  19.08.2020: bumperbal 
  •  26.08.2020: scrub VS skate 

Kom gerust eens af! 

Corona: We vragen aan iedereen om een mondmasker te dragen. We zorgen ervoor dat alles 'coronaproof' is.

Zomerbar

Tijdens de zomerperiode is iedereen welkom in onze gezellige pop-up zomerbar. Samenzijn met vrienden onder de mooie avondzon met een fris drankje in de hand: kan het nog beter?!

De bar is elke vrijdagavond open van 18:00 uur tot 01:00 uur. 

CoronaBij elke verplaatsing in de zomerbar vragen we om een mondmasker te dragen. Per bubbel, registreert één persoon zijn gegevens. Op deze manier maken we er een aangename avond van voor iedereen. #samentegencorona!

Oproep

Wij zijn steeds op zoek naar enthousiaste vrijwilligers. Wil je je graag engageren voor het jeugdhuis, de barwerking, het mee begeleiden van onze activiteiten,… Contacteer ons dan via onderstaand contactgegevens! 

                                                                

Contact