Info over waterlopen en/of wateroverlastproblematiek

Wens je als burger meer info over waterlopen (machtigingen, overwelvingen, ruiming en andere werken aan waterlopen) of wateroverlastproblematiek dan staan onze diensten paraat met raad en daad!

Maak hier een afspraak

Maar vooraleer je een afspraak maakt, lees even de gerelateerde artikelen die mogelijks al een antwoord bevatten op jouw vraag. Vind je niet meteen het antwoord en wil je de situatie persoonlijk toelichten? Maak dan een afspraak.

Opgelet! Voor meldingen van inkalvingen, het uitgevoerde onderhoud van geklasseerde en publieke grachten en andere meldingen met betrekking tot waterlopen dient geen afspraak te worden gemaakt, maar wel een melding aan de Dienst Uitvoering!

Wat dien ik bij het maken van een afspraak te vermelden?

Om je zo goed als mogelijk te helpen, heeft de gemeente voldoende informatie nodig om de afspraak te kunnen voorbereiden en de nodige informatie te verzamelen. Vermeld dan ook bij het maken van een afspraak volgende gegevens:

  • De locatie (straat en huisnummer of kadastrale gegevens van het goed)
  • De waterloop waarover de problemen of vragen gaan
  • De vragen of problemen die u heeft met betrekking tot de waterloop

Wat breng ik mee op mijn afspraak?

Om de afspraak zo goed als mogelijk te kunnen doen verlopen en om te vermijden dat je terug dient te komen voor een tweede afspraak is het belangrijk dat je zoveel mogelijk informatie meeneemt met betrekking tot je vragen. Het kan hierbij gaan om:

  • Plannen met de ligging van de waterloop
  • Eventuele foto's
  • ...

Contact